13.12.2009 | Volem anar al Tibidabo

|







diumenge 13 de desembre
2/4 de 6 de la tarda





Volem anar al Tibidabo, cia. Flyhard






L’Eli i la Marta són dues germanes que han d’afrontar la terrible notícia que la seva mare està malalta. Un dels seus principals problemes és comunicar al seu pare el que el metge els acaba d’explicar. Elles ho voldrien fer de la mateixa que ho feien quan eren petites, repartint-se les paraules de la frase. Com quan demanaven anar al Tibidabo: la Marta deia “volem”, l’Eli deia “anar”, la Marta, “al” i l’Eli, “Tibidabo”. Però en aquesta ocasió el què han de comunicar és molt més seriós com per mantenir els jocs de quan eren petites: “la mare té Alzheimer”.
En aquest moment, la Marta i l’Eli se n’adonen que han deixat de ser només filles, aquelles que eren cuidades i mimades pels seus pares, per passar a ser responsables d’ells. Davant la magnitud de la notícia i l’aspecte tràgic de la malatia, la Marta i l’Eli es conjuren perquè els últims anys de vida de la seva mare siguin el més feliços possibles. Prenen la decisió d’ocultar la malaltia de la mare al pare i convertir la quotidianitat de casa seva en una aventura i, a vegades, una epopeya contra el drama i contra la tristesa.
Així, la Marta i l’Eli ens expliquen totes les situacions que van arribar a empescar-se perquè la seva empresa arribés a bon port. I ens expliquen la història de la Lucía, una amiga de l’Eli, a qui van convèncer per cuidar la seva mare sense que ningú sospités que se’n feia càrrec.
La Lucía, una persona solitària, acaba encarinyant-se amb la Rosalia, la mare de la Marta i l’Eli, fins al punt que les filles acaben per sentir-se desplaçades de la vida de la seva mare.

Més info a flyhard.org


  6 € : fins a 25 anys
12 € : més de 25 anys





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada